top of page
stockvault-green-energy-solar-energy-and-wind-energy269952.jpg

Yhdistyksemme ydin

Idea Kehittyvä Eurooppa Ry:n takana syntyi monen mielen yhteistuuminnan seurauksena. Toiminnan ja vuosien aikana tuo idea on kiteytynyt selkeäksi tehtäväksi.


Nopeammin kuin koskaan...
Maailma muuttuu

 

Tieteellinen kehitys, teknologia, sosiaaliset yhteisöt ja jopa maapallon muutos ovat kaikki nopeammassa kehitystahdissa kuin koskaan aiemmin historiassa.

Muutostahti on riittävän nopea pistääkseen pään kuin pään pyörälle.


Vaikkei aina haluaisi...
Uuteen voi mukautua


 

Mukautumiskyky on ihmisen erityisominaisuus, joka on aina auttanut meitä sopeutumaan uusiin elinolosuhteisiin ja ympäristöihin sekä kehittämään välineitä elämän helpottamiseksi.

Hyvät sopeutumistaidot auttavat omaksumaan uutta tietoa ja osaamista huomisen varalle.


Näistä ajatuksista...
Syntyi yhdistyksen idea


 

Yhdessä ymmärsimme, että arjessa kohtaamme jatkuvasti kehitystä, johon sopeutuaksemme meidän on omaksuttava uutta. Pohdimme, että yksilöt ja yhteiskunnat kohtaavat muutospaineita jatkuvasti ja kehityksen suunnan tulisi olla myönteinen.

Joten yhdistys syntyi. Tehtävämme on tuottaa toimintaa, luoda työkaluja ja tuoda tietoa ihmisille ja yhteisöille, joiden avulla muuttuvassa maailmassa voidaan kehittyä ja menestyä.


Monipuolisesti koskettavaa...
Yleishyödyllistä toimintaa


 

Toteutamme yleishyödyllistä kehitystä koskettavaa toimintaa. Tällä hetkellä pääteemojamme ovat vapaa-ajan tiedekasvatus, lasten ja nuorten iltapäivätoiminta sekä avaruuskehitystä ja tutkimusta käsittelevä harrastuksellinen oppiminen.

Edistämme tieteellistä ajattelua ja ymmärrystä sekä teknologista osaamista tuottamalla palveluita yksilöille, yhteisöille ja yhteiskunnalle.

bottom of page