Copyright © Kehittyvä Eurooppa Ry. All rights reserved.

Tehtävämme on kannustaa

Tietoa, toimintaa, osaamista
 Innostusta ja inspiraatioita kaiken ikäisille

 

Katso lisätetoja ilmoittautumissivulta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alkuvuoden 2020 ohjelmassa

Kestävän kehityksen tiedekerhot Kalevassa ja

Peltolammilla. Partiolaisten tiedelauantait jatkuvat helmikuun alussa 2020.

Kestävän kehityksen tiedekerhot KEKE1 ja KEKE2

Uusi kahdeksan ( 8 ) viikon kerho-ohjelma. Kestävän kehityksen  KEKE:n  teemapohjaisessa kerhossa kohtaamme maapallon haasteita ja koitamme ratkaista niitä. Käsittelemme ja koemme puhtaita vesiä, raikasta ilmaa, uusiutuvaa energiaa jne... eli kestävän kehityksen YK:n Agenda 2030 tavoitteita, hyviä käytänteitä ja innovaatioita. KEKE2-teemakerhossa keskiössä on ihmisen ja ympäristön vuorovaikutus.

Kerhojen ja tapahtumien tarkemmat tiedot löydät ilmoittautumissivulta

Palvelumme

JÄSENYYS YKSITYSHENKILÖILLE JA PERHEILLE

Jäseneksi voi liittyä yksityishenkilö tai koko perhe, joka tuntee tavoitteemme ja toimintamme itselleen sopivaksi ja hyödylliseksi. Jäsenet saavat ajankohtaista tietoa, voivat osallistua jäsenfoorumillamme keskusteluun sekä hyödyntää jäsenalennusta (-15 %) tapahtumiin, kerhoihin ja koulutuksiin. Jäsenille tuotamme myös räätälöityjä tietopaketteja kiinnostavista teemoista.

 
JÄSENYYS YRITYKSILLE JA ORGANISAATIOILLE

Yritys- tai organisaatiojäseneksi voi liittyä toimija, joka haluaa kehittää ja ylläpitää tietoa ja toimintaansa. Toteutamme organisaatioille niin koulutustapahtumia kuin työpajoja toimintaympäristön ja työelämän muutoksesta ja kestävän kehityksen käytännöistä. Jäsenetuina ajankohtaistiedotus, jäsenfoorumit sekä palvelujen jäsenhinnat.

 
LAPSILLE JA NUORILLE

Lapsille ja nuorille tarjoamme kerhoja, tapahtumia ja tietoa hauskassa muodossa. Toteutuksissa ilmiöpohjaisuus ja monimutkaisuuden ymmärrettäväksi tekeminen luovalla tavalla ovat keskeisiä. Tiede, innovaatiot ja oppiminen ovat meille tärkeitä, Lasten kanssa toteutamme vaikka matkan maapallolta oman aurinkokuntamme salaisuuksiin tai kivojen keksintöjen kerhon. Myös kotona voi puuhastella ja vähän niin kuin vahingossa oppia uusia asioita. Toimintaamme kuuluvat myös perhekerhot kaiken ikäisille.

PIDEMMÄN KOKEMUKSEN OMAAVILLE

Kokeneille kansalaisille tarjoamme kohtaamisia, tietoa, tapahtumia ja yhteistä toimintaa. Ajankohtaisiin haasteisiin ja mielenkiintoisiin teemoihin paneudumme mm. pohtijoiden pajassa tai keksijöiden kehissä. Vuosikymmenen tai vuosikymmenten elämänkokemus on arvokasta. Nuorillamme on suuri tarve saada ja vastaanottaa tätä tietoa. Yhtenä tavoitteenamme on saattaa kokemattomat ja kokeneet kohtaamaan, yhdessä kehittymään ja kehittämään.