top of page

Kerhotoiminta

Toteutamme tiedekasvatusta lasten ja nuorten kerhotoimintana yhteistyötahojemme kanssa. Kerhojen sisällöissä keskitytään tieteen ja avaruuden tutkimiseen luovilla ja viihdyttävillä tavoilla.

Uutta osaamista ja tietoa toiminnallisen harrastamisen avulla.

Kerho ja leiritoiminta

Teemme tiedeopetuksesta hauskaa kerhoilla ja leireillä, jossa opitaan teemapohjaisen sisällön avulla kattavasti tieteen ilmiöitä aina sähköstä ilmastoon ja avaruuden ihmeisiin. Kerhojen ja leirien sisältö on osallistavaa toimintaa, jossa osallistujat omaksuvat tiedettä ilmiöpohjaisen oppimisen ja ongelmanratkaisun avulla.

Lähitoimintaa toteutetaan vuoden ympäri useiden yhteistyötahojen kanssa Pirkanmaan alueella. Kerhojen ja leirien toteutus on kausikohtaista ja voit tutustua ajankohtaisiin tapahtumiin Ohjelma-sivullamme.

Toteuttamiamme ohjelmia

Mission-X
Kerhot ja leirit

Misison X.JPG

Sähkö ja energia
Kerho

Fista 4.jpg

AstroPI
Kerho

Astro_Pi_Mission_Zero_key_visual_article_edited.png

Maapallo ja Maailmankaikkeus

magnifying-glass-4762400_1920.jpg

Etätoiminta

Etätoimintamme keskittyy uuden tiedon ja taitojen välittämiseen digitalisaation keinoja hyödyntäen. Kehitämme ja toteutamme luovaa ja viihdyttävää etätoimintaa tieteen ja teknologian teemoilla.

 

Etätoimintaamme kehitetään jatkuvasti ja tähtäämme luovaan teknologian soveltamiseen ongelmanratkaisun ja uuden tiedon omaksumisen edistämiseksi.

Yleistä palveluistamme

Edistämme kestävää kehitystä ja tiedeosaamista monipuolisesti ja osallistujalähtöisesti. Toteutamme lasten, nuorten ja perheiden kerhotoimintaa- sekä leirejä.Kehitämme ja tuotamme tavoitteellista tiedekasvatusta edistävää ohjelmistoa sekä yleishyödyllistä digiosaamisen ja ajanmukaisiin kansalaistaitoihin liittyviä palveluja

Suhtaudumme kaiken ikäisten tiedeosaamisen kehittymiseen innokkuudella. Luonnontieteet ja monitieteisyys sekä avaruusala laaja-alaisesti katsottuna ovat ohjelmatyössä keskeisesti läsnä. Haluamme edistää avaruusalan mahdollisuuksia ja kohtaamista suomalaisen osaamisen kanssa. Alan nopea kehitys tarjoaakin valtavia mahdollisuuksia teollisuuden, kaupan ja koulutuksen aloille nyt ja lähitulevaisuudessa.

Tarjoamme verkkoportaalissamme ajankohtaista tietoa kestävän kehityksen aiheista. digiosaamisen kehittämisestä sekä tulevasta toiminnastamme. Palvelukokonaisuuksia kehitetään jatkuvasti vastaamaan havaittuja tarpeita ja pyrimme hyödyntämään työssämme uutta teknologiaa käytännönläheisillä tavoilla. 

bottom of page