Copyright © Kehittyvä Eurooppa Ry. All rights reserved.

Etäkerhot alkavat!

Tietoa, toimintaa, osaamista, innostusta ja inspiraatioita kaiken ikäisille

Kerhotoiminta ja tapahtumat keskeytetty 12.3.2020 alkaen toistaiseksi

Kestävän kehityksen tiedekerhot KEKE1 ja KEKE2

Uusi kahdeksan ( 8 ) viikon kerho-ohjelma. Kestävän kehityksen  KEKE:n  teemapohjaisessa kerhossa kohtaamme maapallon haasteita ja koitamme ratkaista niitä. Käsittelemme ja koemme puhtaita vesiä, raikasta ilmaa, uusiutuvaa energiaa jne... eli kestävän kehityksen YK:n Agenda 2030 tavoitteita, hyviä käytänteitä ja innovaatioita. KEKE2-teemakerhossa keskiössä on ihmisen ja ympäristön vuorovaikutus.

Koronavirustilanteen vuoksi toteutamme Kestävän Kehityksen tiedekerhot nyt etänä. 

Palvelumme

Kotona oleminen ei estä oppimista ja harrastamista hauskoilla tavoilla. Järjestämme kerhotoimintaa ja kursseja myös etänä. Osallistumiseen tarvitset vain tietokoneen ja internet-yhteyden.

YKSITYSHENKILÖILLE JA PERHEILLE

Jäseneksi voi liittyä yksityishenkilö tai koko perhe, joka tuntee tavoitteemme ja toimintamme itselleen sopivaksi ja hyödylliseksi. Jäsenet saavat ajankohtaista tietoa, ja voivat hyödyntää jäsenalennuksen (-15 %) kaikista yhdistyksen palveluista.Hauskaa, hyödyllistä tiedettä, tekemistä ja toimintaa nyt myös koteihin. Ota yhteyttä tai jätä viesti.

 
YRITYKSILLE JA ORGANISAATIOILLE

Yritys- tai organisaatiojäseneksi voi liittyä toimija, joka haluaa kehittää ja ylläpitää tietoa ja toimintaansa. Toteutamme kaiken tyyppisille organisaatioille koulutus- ja kehittämispalveluita, etätyöskentelyn ja - oppimisen ajanmukaisia välineitä ja toteutuksia. Kuten myös  sisältöjä, strategiatyökaluja ja viestintäpalveluja. Myös ei-jäsenille. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

 
LAPSILLE JA NUORILLE

Lapsille ja nuorille tarjoamme kerhoja, tapahtumia ja muita oppimista edistäviä palveluja  hauskassa muodossa. Toteutuksissa ilmiöpohjaisuus ja monimutkaisuuden ymmärrettäväksi tekeminen luovalla tavalla ovat keskeisiä. Tiede, innovaatiot ja onnistumisen ilo ovat meille tärkeitä,

Kerhojen, pajojen ja tapahtumien lisäksi tarjolla on nyt myös kotona tehtävää hauskaa tiedettä ja oppimista. Ota yhteyttä !

PIDEMMÄN KOKEMUKSEN OMAAVILLE

Ajankohtaisiin haasteisiin ja mielenkiintoisiin teemoihin paneudumme mm. pohtijoiden pajassa tai keksijöiden kehissä. Vuosikymmenen tai vuosikymmenten elämänkokemus on arvokasta.  Ota yhteyttä kerromme lisää !