top of page

Ilmoittaudu toimintaamme

Toteutamme mielenkiintoista ohjelmaa vuoden ympäri. Osallistua voit täyttämällä alla olevan ilmoittautumislomakkeen. Löydät ajankohtaiset toimintaryhmät, tiedepajat, tapahtumat ja leirit lomakkeen tapahtumavalikosta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Talviloman tiedepajat Yhteisöjen talolla Lempäälässä 28.2-2.3.2023

Talviloman 2023 hauskat tiedepajat 6-12 vuotiaille Yhteisöjen talolla Hakkarin kartanolla ti-to 28.2-2.3.2023. Aamupäivien pajat klo 10.00 – 12.00 ja iltapäivienn pajat 13.00 -15.00. Teemat ovat päiväkohtaisia eli aamupäivän ja iltapäivän pajassa on päiväkohtaisesti sama ohjelma. Teema aktiviteeteineen sovelletaan kullekin ryhmälle ikäkauteen sopivaksi. Mikäli toivomassasi pajassa on tilaa vanhempi voi osallistua nuorimpien osallistujien kanssa ilman lisähintaa. Turvalliset, myrkyttömät tarvikkeet ja aineet.
Ti 28.2 Fiksua fysiikkaa ja mekaniikkaa. Ohjelmassa Newtonin sedän lait, todistetaanko ne oikeiksi vain hölynpölyksi. Heilurit, kitka ja paljon muuta kivaa tutkimista ja tekemistä.
Ke 1.3 Kummallista kemiaa. Olomuotoja, reaktioita, tuttujen aineiden tutkimusta, uusien tekemistä  ja tietysti tulivuoret ilman tulta.
To 2.3 Avaruustutkimusta ja matka maailmankaikkeuteen.  Eksoplaneettojen jäljillä, maapallon menneisyys ja nykyinen paikka universumissa. Kaikki me olemme avaruusmatkailijoita, joten tutkitaan missä nyt seikkaillaan.
Osallistu, paikkoja max 10/ paja.
Ilmoittaudu viimeistään 14.2.2023.   Tarvikemaksu 15 e laskutetaan pajan jälkeen. Voit peruuttaa osallistumisen maksutta viimeistään 7 vrk:tta ennen tapahtumaa.
Lisätietoja: kehittyvaeurooppa@gmail.com, 0408277650

 

Talviloman tiedepajat 2023.JPG

Ilmoittautumislomake

Registration form

Voit ilmoittautua toimintaamme osallistujaksi tai tukijaksi alla olevalla lomakkeella.

Vahvistus toimitetaan annettuun sähköpostiosoitteeseen.

arrow&v

Huom! Ilmaisiin tapahtumiin ilmoittautuessa voit jättää  allaolevan maksutapa-valinnan tekemättä.

Obs ! For free events, leave the Payment Method Information section of the form blank

arrow&v

Kiitos ilmoittautumisesta!

bottom of page