Ilmoittaudu toimintaamme

Toteutamme mielenkiintoista ohjelmaa vuoden ympäri. Osallistua voit täyttämällä alla olevan ilmoittautumislomakkeen. Löydät ajankohtaiset kerhot, tapahtumat ja leirit lomakkeen tapahtumavalikosta. Valitse toiminta johon haluat liittyä tai jota haluat tukea, täytä tarvittavat tiedot ja lähetä lomake. Tämän jälkeen lähetämme sinulle vahvistuksen ilmoittautumisestasi tukijaksi tai osallistujaksi.  Tervetuloa !

Nyt ! Lempäälän dokkaritiimin kuvausuunnitelman toteutus alkaa. Tulossa on nuorten suunnittelema ja käsikirjoittama, aito ja todellisuuspohjainen kuvaus niin kielteisistä nuorisoilmiöistä ja nuorten peloista samoin unelmista ja tavoitteista, joihin kuuluu halu toimia yhdessä sekä yhteistyössä niin nuorten kuin aikuisten kanssa ongelmien ratkaisemiseksi ja kaikkien eduksi. Pyrkimys on kohti turvallista ja hyvinvoivaa Lempäälää. Toki ilman esteitä ja haasteita ei sekään onnistu. Tule mukaan kannustamaan ja tukemaan nuoria vaikuttajia  !

Tule lyhytelokuvan kannustajaksi  ja tukijaksi  ! Tukisumman voit määritellä itse ja ilmoittaa sen lomakkeen lisätietoja kohdassa. Mahdollisen logon asemointi + 50 e.

Ps. Ikä on tarpeellinen tieto vain alle 18 vuotiailta. Yrityksiltä eri edellytetä sitäkään.

Ilmoittautumislomake

Registration form

Voit ilmoittautua toimintaamme osallistujaksi tai tukijaksi alla olevalla lomakkeella.

Vahvistus toimitetaan annettuun sähköpostiosoitteeseen.

arrow&v

Huom! Ilmaisiin tapahtumiin ilmoittautuessa voit jättää  allaolevan maksutapa-valinnan tekemättä.

Obs ! For free events, leave the Payment Method Information section of the form blank

arrow&v

Kiitos ilmoittautumisesta!