top of page

Ilmoittaudu toimintaamme

Lukuvuosi 2023-2024 käynnistyi

Osaamisen, oppimisen ja itse tekemisen iloa on jälleen päästy kokemaan niin loppukesän toiminnoissa kuin kerhotoiminnassa. Ryhmät ovat täyttyneet vauhdilla, osallistujien kiinnostusta ei myöskään ole tarvinnut herätellä, kiitokset kaikille, huomattu on että aitoa innostusta löytyy aivan jokaiselta osallistujalta. Pirkanmaalla Akaan kaupungissa Viialan yhtenäiskoululla starttaillaan tiedeharrastusta, Tampereella toiminnot suurelta osin ovat jo käynnissä ja Lempäälässä toiminta käynnistyy syksyn 2023 aikana.

Kauden 2023-2024 monitieteisessä ohjelmassa ovat niin luonnontieteitä kemiaa, fysiikkaa ja biologiaa kuin energia-alaa, teknologiaa sekä tieteen soveltamista käytännön innovaatioihin. Kauteen kuuluu myös hyppy kuuhun ja astronauteille viestittelyä ESA:n eli Euroopan avaruusjärjestö ESA:n Moon Camp  ja Astro PI Mission – ohjelmiin osallistumalla. AI eli keinoälyä emme toki unohda, päinvastoin testataan

mitä se tietää ja mitä ei. Kenelle tiedeharrastus sopii ? Mielestämme kaikille ja kaiken ikäisille. ennakko-osaamista ei tarvita, kiinnostus riittää oikein hyvin.

Jos tiedeharrastus kiinnostaa ? Ota yhteyttä niin etsimme sopivan ryhmän. Valikosta löytyy Tampere, Lempäälä ja muu Pirkanmaa. Yhteydenotto ei maksa mitään, kerromme ryhmien toimipaikat, ikäryhmät ja muuta tärkeää. Saat myös ensimmäisenä tiedot tapahtumista ja koulujen loma-aikojen toiminnoista.

hauska eldenmyer.png

Ilmoittautumislomake

Registration form

Ilmoittaudu toimintaamme osallistujaksi alla olevalla lomakkeella.

Vahvistus toimitetaan annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Huom! Ilmaisiin tapahtumiin ilmoittautuessa voit jättää  allaolevan maksutapavalinnan tekemättä.

Obs ! For free events, leave the Payment Method Information section of the form blank

Kiitos ilmoittautumisesta!

bottom of page