top of page

Ilmoittaudu toimintaamme

 
Toteutamme mielenkiintoista ohjelmaa vuoden ympäri. Osallistua voit täyttämällä alla olevan ilmoittautumislomakkeen. Löydät ajankohtaiset toimintaryhmät, tiedepajat, tapahtumat ja leirit lomakkeen tapahtumavalikosta.

 

Lukuvuosi 2022-2023 on päättymässä. Onnittelut kaikille koululaisille kuten myös uusille eli nykyisille eskareille.  Juhlistamme lukuvuoden päättymistä lapsille ja perheille suunnatuilla tiedetuokioilla kesto 50 min / tuokio. Toukokuun tuokioissa tuomme tutuksi energia-alaa ja sähköä, kiertotalous- ja innovaatiokulttuuria, ilmiöpohjaisesti  ja hauskalla tavalla.Näkökulmina  tiede, luovuus, talous ja kestävä kehitys. Todennettua tietoa kohderyhmän ikä huomioiden.  Tuokioissa ihmetellään hyrrävoimia,  koetaan ja tehdään itse, supersuuria saippuakuplia, sähköisiä sovelluksia, lentäviä härveleitä, liidokkeja ja paljon muuta teemaan liittyvää.  Ps. paperiliidokkien MM on 88 m, SM 41 m, eiköhän pistetä ainakin SM uusiksi. Missä on Sähkölän kaupunki ja mihin tarvitaan Aimo Neurojärkeä ?

Ensisijainen kohderyhmä on alakouluikäiset ja alakouluun siirtyvät lapset. Nuoremmillekin toki tekemistä riittää. Tiedetuokion tarvikemaksu on 10 e/ lapsi. Vanhempi voi osallistua lapsen kanssa veloituksetta. Laskutetaan jälkikäteen, peruutus viimeistään 2 vrk ennen tapahtumaa.

Paikka: Lempäälä-talo, tila Rievä, ulkoaktiviteetit toteutetaan Lempäälän-talon aukiolla. Tiedetuokioiden aika: Päiväkohtaisesti kaksi toteutuskertaa. Tuokio 1. 17.00-17.50 ja/tai Tuokio 2 18.00 – 18.50. Tervetuloa

ps. Osallistujille myös hauskaa ja hyödyllistä tekemistä kotiin vietäväksi.

Ohjelma

22.5 Nyt lentoon !  Lentävät koneet ja härvelit. ( tuokio 2 )

23.5 Nyt vauhtiin ! Turvallisesti pyörillä tai ilman. Voima ja liike.( tuokio 1 )

24.5 Supersuuret saippukuplat/ kemianluokka Gandolin ( tuokio 1 ja 2 )

29.5 Supersuuret saippukuplat/ kemianluokka Gandolin ( tuokio 1 ja 2 )

31.5  Kotona Lempäälässä – Mitataan ihmissähkömittarilla ? ( tuokio 2)


 

Lisätietoja: kehittyvaeurooppa@gmail.com, 0408277650

 

Ilmoittautumislomake

Registration form

Ilmoittaudu toimintaamme osallistujaksi alla olevalla lomakkeella.

Vahvistus toimitetaan annettuun sähköpostiosoitteeseen.

arrow&v

Huom! Ilmaisiin tapahtumiin ilmoittautuessa voit jättää  allaolevan maksutapavalinnan tekemättä.

Obs ! For free events, leave the Payment Method Information section of the form blank

arrow&v

Kiitos ilmoittautumisesta!

bottom of page