Ilmoittautuminen

10,9,8,7…… Launch!

MISSION X 2020 PÄIVÄLEIRI TAMPEREELLA

 

Terveyttä, liikuntaa ja tiedettä. Kesän 2020 kosmisen jännittävällä ja hauskalla päiväleirillä tutustuimme astronauttien harjoitusohjelmaan, ja toteutimme sitä itse.

Mission X on kansainvälinen ohjelma alakouluikäisille (7-12 vuotta). Liikuntaharjoitusten avulla lapset kehittävät voimaa, kestävyyttä, koordinaatiokykyä ja avaruudellista hahmottamista. STEM-aineisiin (luonnontiede, teknologia, matematiikka) keskittyvien tieteellisten tehtävien avulla harjoitellaan tieteellistä päättelyä ja ryhmätyöskentelyä. Ennakkovalmistautumiseen riittää utelias ja iloinen mieli!

Mission X - leiri toteutettiin Tampereella Aleksanterin koululla 27-31.72020

Kiitos  Mission X - leirijoukkueelle! Onnistuimme ja saavutimme tavoitteen upeasti!

Osallistumme myös meneillään olevaan Walk to the Moon Challenge -tapahtumaan ja ansaitsemme Mission X –pisteitä leirijoukkueellemme ja Suomelle.  Mukana on 32 rekisteröitynyttä maata.

Projekti on kansainvälinen (viime vuonna 65 000 lasta eri maista osallistui toimintaan). Pohjoismaista toimintaa johtaa Nordic ESERO Norjassa. ESERO on Euroopan Avaruusjärjestö ESA:n koulutuskeskus. Suomessa koordinoijana toimii Skolresurs Åbo Akademi:ssa.

Lisätietoja: Tarja Ahlgren, kehittyvaeurooppa@gmail.com, 040-8277650

 

Ilmoittautumislomake

Voit ilmoittautua kerhoihimme alla olevalla lomakkeella.

Saatte ilmoittautumisesta vahvistuksen antamaanne sähköpostiosoitteeseen.

arrow&v
arrow&v

Copyright © Kehittyvä Eurooppa Ry. All rights reserved.