TILA YLLÄTTÄÄ! TAMPEREELLA

TILA YLLÄTTÄÄ on 10-20 vuotiaille nuorille suunnattu tapahtuma, joka avaa mahdollisuuksia, merkityksiä ja maailmaa eri lähtökohdista ja näkökulmista. TILA on ilmainen nuorisotapahtuma, jossa taide eri muodoissaan tanssi, teatteri ja musiikki kohtaavat luonnontieteet ja teknologian. Kohtaaminen syntyy vaikkapa älypuhelimen ja tanssijan välille, sähkölaitteen ja teatterin välille tai kemiallisen reaktion ja musiikin välille. Kohtaamisia voidaan myös kuvittaa, sanoittaa ja säveltää.

TILA YLLÄTTÄÄ kohtaamiset  tapahtuvat Tiedekakeskuksella Ilvestie 19 33500 TAMPERE. Tunnin aktiivitapahtuman jälkeen tila siivotaan, desinfioidaan ja uusi aktiivitapahtuma alkaa 15 min-30 min edellisen päättymisestä eli 14.00 – 15.00, 15.15 – 16.15, 16.30 – 17.30 ja 18.00 – 19.00. Kohtaamisten osallistujamäärä/ aktiivitunti on määritelty joten ilmoittaudu itse tai ryhmällä mahdollisimman pian.

Voitte osallistua myös ennakkosuunnitteluun verkossa. Suunnittelupalvelu ja ilmoittautuminen avautuvat pian. Sitä ennen voit ilmoittautua tai laittaa ideoita s-postilla kehittyvaeurooppa@gmail.com.

Rahoitus: Suomen Nuorisoseurat

Yhteistyössä: Kehittyvä Eurooppa ry, Lastenliitto Pirkanmaa ja Tiedekakeskus

Mukaan pääset täyttämällä ilmoittautumislomakkeen allaolevan nappulan kautta.

Mikäli halauat jättää ideasi jaettavaksi täytä lomakkeen osallistumisajankohdaksi IDEA

Copyright © Kehittyvä Eurooppa Ry. All rights reserved.