top of page
  • Writer's pictureTarja Ahlgren

Lukuvuosi 2023-2024 käynnissä vielä ehtii mukaan

Osaamisen, oppimisen ja itse tekemisen iloa on jälleen päästy kokemaan niin loppukesän toiminnoissa kuin kerhotoiminnassa. Ryhmät ovat täyttyneet vauhdilla, osallistujien kiinnostusta ei myöskään ole tarvinnut herätellä, kiitokset kaikille, huomattu on että aitoa innostusta löytyy aivan jokaiselta osallistujalta. Pirkanmaalla Akaan kaupungissa Viialan yhtenäiskoululla starttaillaan tiedeharrastusta, Tampereella toiminnot suurelta osin ovat jo käynnissä ja Lempäälässä toiminta käynnistyy syksyn 2023 aikana.


Kauden 2023-2024 monitieteisessä ohjelmassa on niin luonnontieteitä kemiaa, fysiikkaa ja biologiaa kuin energia-alaa, teknologiaa sekä tieteen soveltamista käytännön innovaatioihin. Kauteen kuuluu myös hyppy kuuhun ja astronauteille viestittelyä ESA:n eli Euroopan avaruusjärjestö ESA:n Moon Camp ja Astro PI Mission – ohjelmiin osallistumalla. AI eli keinoälyä emme toki unohda, päinvastoin testataan mitä se tietää ja mitä ei. Kenelle tiedeharrastus sopii ? Mielestämme kaikille ja kaiken ikäisille. ennakko-osaamista ei tarvita, kiinnostus riittää oikein hyvin.


Jos tiedeharrastus kiinnostaa ? Ota yhteyttä niin etsimme sopivan ryhmän. Valikosta löytyy Tampere, Lempäälä ja muu Pirkanmaa. Yhteydenotto ei maksa mitään, ei myöskään sido mihinkään sen sijaan saat tietoa ajankohtaisten ryhmien toimipaikoista, ikäryhmästä ja muuta tärkeää. Saat myös ensimmäisenä tiedot tapahtumista ja koulujen loma-aikojen toiminnoista


Ilmoittautumislomakkeella voit kertoa kiinnostuksesta, ja me kerromme mahdollisuuksista omalla paikkakunnallasi. Klikkaa alla olevaa nappulaa.
38 views0 comments

Comentarios


bottom of page