top of page
  • Writer's pictureTarja Ahlgren

Lempäälässä kokoontuvat Ihmeelliset Keksijät ja Pirkkalassa Tieteilijät vai Taikurit ?Kesäkuu on lopuillaan, ja monilla kaivattu kesäloma alkaa pian tai on jo meneillään. Perheiden nuorimmille loman loppusuoralla on tarjolla hauskaa, innostavaa ja monipuolisesti myös kehittävää tekemistä niin Lempäälässä kuin Pirkkalassakin.


Lempäälässä

Lempäälässä Ihmeelliset keksijät - Amazing inventors – päiväleirillä, jossa monitieteisesti toteutuu täysin uusi päiväleiriohjelma keksintöjen ja keksijöiden jännittävässä maailmassa. Päiväleiri toimii ajalla 31.7-4.8.2023, ja osallistua voi koko viikon toimintaan ( 5 pv ) tai poimia teemoitetuista leiripäivistä kiinnostavimmat. Soveltuu parhaiten ikäryhmälle 7-12 vuotta.Pirkkalassa

Lastenliitto Pirkanmaan päiväleirillä 7-8.8.2023 Pirkkalassa tutustutaan, tutkitaan monitieteisesti ilmiöitä ympärillämme. Yhteistyötä ja kädentaitoja kehittäen oivalletaan uusia asioita ja saadaan moniin kysymyksiin vastauksia. Hauskaa ilmiöpohjaista tiedettä ikäryhmälle 8-12 vuotta suunniteltuna. Kokemuksia, kavereita ja tottakai # Kivaa yhdessä!


18 views0 comments

Comments


bottom of page