Syksy 2020 - Ohjelma

Syksyn 2020 Tapahtumat

Tähtitiedettä, astronauttien treeniohjelmaa, sähköä, kestävää energiatuotantoa ja paljon muuta!

Tiedekerhot

  • Peltolammilla Misson-X sekä lasten että perheiden tiedekerhoissa. Kerhot ovat TÄYNNÄ

  • Kalevassa tiedekerhoillaan sekä ESA:n Mission X-ohjelmaa että kestävän energiatuotannon parissa. Torstaisin klo 17.00-18.00

  • Tampereen kansainvälisellä koululla Amurissa teemana on Maapallo ja maailmankaikkeus. Kerhossa puhutaan sekä suomea että englantia. Tiistaisin klo 17.00 -18.00

 

Syyslomaviikon 2020 tapahtumat Tiedekakeskuksella Kalevassa

  • To 15.10.2020 klo 12.30 – 15.00    Mennäänkö Marsiin? Soveltuu  kaiken ikäisille, alle 5 vuotiaat huoltajan/ aikuisen kanssa. Tampere Youth Space Club.

 

  • Pe 16.10.2020 klo 12.30 – 15.00   Hyppy Kuuhun  1-6 luokkalaisille. Tampere Youht Space Club Juniorit

UUTTA

Tila yllättää nuorisotapahtuma 10 - 20 vuotiaille Tiedekakeskuksella 7.11.2020. Tieteen ja taiteen kohtaamisia yllättävin tavoin. Ilmaistapahtuma.

Katso lisää

Yhteistyössä Tiedeka Oy:n kanssa käynnistyvät jälleen Partion tiedelauantait. Mielenkiintoista ja innostavaa pienryhmätoimintaa lippukunnille.

TULEVAISUUDEN SÄHKÖÄ TURVALLISESTI

La 3.10.2020  - Kiitokset osallistujille !

Sähköä tarvitsevat kaikki. Mitä se on, mistä se tulee ja minne se menee? Tutustumme nykyaikaiseen sähkön tuotantoon, ja siihen miten sähkö saadaan koteihimme saakka. Tutkimme sähköturvallisuutta ja mittaamme sähkön kulutusta. Kestävä  ja ilmastoystävällinen energiantuotanto on haaste maapallolle ja meille. Paras ympäristöteko onkin sähkövahdin homma. Ovatko tulevaisuuden energialähteet aurinkoa, tuulta ja jotain aivan muuta?

ELEKTRONIIKKA IHMISEN APUNA

La 24.10.2020

Nykyihminen käyttää elektronisia laitteita päivittäin. Älypuhelimet, tabletit ja läppärit ovat osa elämäämme. Näin ei ole aina ollut! Selvitämme miten elektroniikka on keksitty ja miten elektroniikan käyttö on muuttunut vuosikymmenten varrella. Ohjaamme robotteja ja tutkimme niiden älykkyyttä. Onko ihminen enää maapallon viisain?

ELÄMÄN TEKNOLOGIAA

La 28.11.2020

Teknologia ympäröi meidät jatkuvasti. Tekoälyt ympärillämme analysoivat meitä ja keräävät tietoa toiminnastamme. Miksi? Miten ne sen tekevät? Tutkimme millaista tietoa meistä voidaan kerätä miten me hyödymme siitä. Teknologian ja ihmisen vuorovaikutus muokkaa tulevaisuuttamme!

Copyright © Kehittyvä Eurooppa Ry. All rights reserved.